2013. június 29., szombat

Új történet!

Sziasztok! :)
Hosszú ideje már, hogy bezárta kapuit ez a blog, és véget ért Harry és Emily bonyolult története, én mégis mindig kötelességemnek érzem, hogy itt is megosszak mindent, amit a másik két, illetve már három, blogomon. Ugyanis... *dobpergés* *hatásszünet* *reklám* Megnyílt az új blogom! 


Várok mindenkit soook soook szeretettel! :)

Nessa. xx

4 megjegyzés:

  1. Szia!:) bocsi, hogy itt írok, de elszeretném mondani, hogy nagyon szeretem ezt a blogodat. Most nyáron már 2szer elolvastam, amikor nagyon unatkoztam. És mindig feldobott a blogod! Gratulálok hozzá, nagyon szeretem! Talán ez a kedvenc blogom:') szóval csak ennyit akartam. Puszi:Ági :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Nekem teljesen mindegy hol írsz, bárhol megnézném. :)
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett!
      Puszi! :)

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Kedves Nessa!:3
    Először is szeretnék gratulálni ehhez a csodálatos bloghoz. Mivel péntek este kezdtem el olvasni és most vasárnap van ezért gondolhatod mennyire érdekelt a blog ha 2nap alatt elolvastam. A történet elképesztő jó.: 33 tegnap kitalálta a család hogy nézzünk filmet és persze az én szobámba. Nem akartam bunko lenni ezért én inkább olvastam a blogod. Pont a Ritás rész következett:D én elöször azt hittem egy lány aki majd bekavar Harryék kapcsoltába de mikor rájöttem hogy egy szörszál:'DD azon a fejezeten sírtam a röhögéstől és persze a család hülyének nézett.. kérdezték hogy min röhögök ennyire és én csak annyit mondtam hogy Rita:D aztán kérdezték hogy ki az a Rita erre rávágtam hogy egy szörszál de akkor már szakadtam. :'DDD az a rész lett a kedvencem.:)) Harryék kapcsolata nem indult simán de végül minden jóra fordult. Nagyon tetszett a blogod és kár hogy csak 50 részes lett! Tehetséges vagy!!:))) ♡ pussy!:33

    VálaszTörlés